fbpx

Termeni si conditii

Termeni si conditii

Site-ul: stradela.ro este administrat de catre SC Diaman Art SRL.

SC Diaman Art SRL. are sediul social la adresa B-dul Nicolaie Iorga 29,
Iasi, Cladirea Garii Internationale Nicolina (Parter), Iasi si functioneaza la punctul de lucru deschis in aceasi locatie.

Informatii de contact:

Informatii comerciale:

 

Pentru folosirea eficienta a site-lui va recomandam sa plasati comenzi pe site-ul www.stradela.ro dupa citirea cu atentia a termenilor si conditiilor mentionate pe site. Comanda plasata pe acest site implica acceptarea acestora.

Ne asumam dreptul de a efectua modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare. Putem adauga sau sterge orice informatie pe site sau intrerupe activitatea pe site.

Produsele de pe acest site sunt oferite in limita stocului disponibil. Nu pot fi cerute despagubiri in cazul in care comanda nu poate fi onorata din motive intemeiate (probleme in aprovizionarea cu materiale si accesorii, etc). In aceste cazuri stradela.ro va anunta prin e-mail clientul despre problemele aparute odata cu emiterea notificarii privind confirmarea comenzii.

stradela.ro isi rezerva dreptul de a intarzia sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente: incendii, explozii, inundatii, greve, sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legilor romanesti.

Legaturi

Site-ul www.stradela.ro poate contine link-uri catre alte site-uri sau alte surse. Societatea nu este responsabila pentru orice paguba sau pierdere cauzata sau presupusa a fi cauzata de informatiile furnizate de site-urile sau sursele spre care trimite aceste link-uri.

Securitatea datelor personale si a informatiilor

Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de stradela.ro numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din contul de inregistrare, precum si datele din formularul de comanda vor fi folosite numai pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, facturarea produselor, precum si pentru transmiterea de informari despre eventualele promotii. Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare. Refuzul de a furniza aceste date determina imposibilitatea onorarii comenzii catre cumparator. Trimiterea unor e-mail-uri de comunicari comerciale de catre SC Diaman ART SRL catre utilizatori/clienti nu este considerata „spam” daca exista consimtamantul destinatarului. Destinatarul comunicarilor comerciale are dreptul oricand de a-si revoca consimtamantul de a primi asemenea comunicari prin simpla notificare a SC Diaman ART SRL la adresa: office@stradela.ro

Pretul

Preturile prezentate pe www.stradela.ro includ TVA. Pretul total al comenzii este cel comunicat la confirmarea ferma a comenzii (prin e-mail). Modificarea preturilor produselor pe www.stradela.ro se poate face la orice moment, in functie de modificarile de pret ale furnizorilor de materiale si accesorii sau in functie de strategia de pret a societatii. Acest fapt se face fara o instiintare prealabila. Daca se intampla acest lucru pana la primirea confirmarii comenzii, comanda va avea pretul din momentul plasarii comenzii.

Promotii, concursuri, reduceri

Promotiile , reducerile si concursurile care se desfasoara pe site respecta regulamentele create de stradela.ro in conformitate cu legislatia in vigoare. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta utilizatorilor doar prin intermediul site-ului propriu sau prin mesaje de posta electronica. Pentru a beneficia de promotii sau reduceri, comenzile trebuie sa respecte exact regulile afisate pe site. Promotiile / reducerile prezentate pe site sunt valabile atata timp cat sunt afisate, in limita stocului disponibil. Furnizorul isi rezerva dreptul de a intrerupe sau de a anula o promotie in orice moment, fara nici o notificare prealabila.

Returnarea produselor

Modelele prezentate pe site-ul stradela.ro sunt produse in serie limitata si sunt realizate pe baza decomanda.

Conform legislatiei in vigoare, returnarea produselor este aplicabila doar clientilor persoane fizice. Produsele achizitionate la distanta (telefonic/on-line) pot fi returnate conform art. 9 din OUG 34/2014.

Orice reclamatie privind starea produselor livrate se trimite la adresa comenzi@stelar.com, urmand ca societatea noastra sa o solutioneze. Produsele care prezinta vicii de fabricatie vor fi schimbate sau se va plati contravaloarea produselor  in cel mai scurt timp in functie de solicitarea clientului. In acest caz toate cheltuielile de transport vor fi suportate de societatea noastra.

Politica de retur a magazinului stradela.ro este urmatoarea:

Clientul instiinteaza prin e-mail societatea noastra privind returul comenzii, in maxim 14 zile de la primirea comenzii.

Va  rugam sa completati formularul de retur primit prin e-mail, dupa instiintarea returului si sa-l includeti  in coletul de retur.

Produsul returnat trebuie sa indeplineasca conditiile de retur, sa fie in starea in care a fost primit, in ambalajul original, fara a prezenta urme de uzura, modificare sau consum, cu etichetele intacte si documentele originale care l-au insotit (factura fiscala, instructiuni, etc.).

Toate cheltuielile privind returnarea produselor revine clientului cu exceptia produselor care prezinta vicii de fabricatie. Coletul returnat va fi verificat.  Societatea noastra refuza returul daca produsele nu respecta conditiile de retur, daca returul nu a fost notificat in prealabil sau daca produsele nu au fost ambalate corespunzatoar.

In cazul acceptarii returului societatea noastra va achita contravaloarea produselor  in maxim 10 zile de la primirea returului,  in contul specificat de client sau la adresa specificata de acesta pe formularul de retur.

Societatea noastra isi rezerva dreptul de a refuza returul si de a refuza procesarea comenzilor in cazul clientilor care abuzeaza de dreptul de return (retururi multiple).

In cazul produselor care nu se potrivesc ca marime, acestea se pot inlocui cu produse de alta marime solicitata de client. In aceasta situatie nu se aplica restituirea contravalorii produselor. Returul pentru inlocuirea marimii este acceptat o singura data si cheltuielile de transport sunt suportate de client.

Erori de functionare, Calitatea serviciilor de hosting

Site-ul www.stradela.ro este gazduit de serverele unei terte societati. Societatea nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizari ale scripturilor programate. Societatea nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului www.stradela.ro

Copyright

Intreg continutul acestui site, www.stradela.ro este proprietatea societatii noastre si a furnizorilor sai fiind protejat de Legea dreptului de autor si de legile privind proprietatea intelectuala. Folosirea fara acordul scris a societatii noastre a oricaror elemente din continutul acestui site se pedepseste conform legilor in vigoare. Societatea noastra ofera utilizatorului acces limitat, in interes personal (informare, efectuarea de comenzi online), pe site-ul www.stradela.ro si nu-i acorda dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor societatii fara acordul prealabil scris al acesteia.

Frauda

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-lui www.stradela.ro sau de a afecta functionarea serverului care gazduieste site-ul www.stradela.ro va fi considerata o tentativa de fraudare a site-lui si va declansa urmarirea penala impotriva autorului sau autorilor acestor fapte.

Dispozitii finale

Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe www.stradela.ro si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor de catre utilizator.

In cazul in care stingerea conflictului nu s-a solutionat pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane de pe raza sediului social al Furnizorului sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii de Utilizare a site-ului www.stradela.ro , clientul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea in aceste conditii a site-ului. Valoarea maxima a daunelor ce poate fi platita de catre societate fata de orice client este valoarea sumei incasate de societate de la acest client pentru aceea comanda.