fbpx

LIVRARE SI RETUR

Termene de livrare

Produsele de pe site-ul Stradela sunt realizate pe baza de comanda in atelierul societatii noastre. Durata procesarii comenzii este de maxim 3-5 zile  lucratoare. Termenul de livrare  prin curier este de 2-3 zile.

Procesarea comenzii  incepe din momentul confirmarii comenzii sau in cazul platii prin transfer bancar, din momentul confirmarii de catre banca a platii . Va rugam mentionati in ordinul de plata numarul comenzii.

Cheltuielile aferente livrarii produselor comandate sunt suportate de catre societatea noastra numai pe teritoriul Romaniei.

Produsele se livreaza in majoritatea cazurilor prin FAN COURIER.

Returnarea produselor

Modelele prezentate pe site-ul stradela.ro sunt produse in serie limitata si sunt realizate pe baza de comanda.

Conform legislatiei in vigoare, returnarea produselor este aplicabila doar clientilor persoane fizice si numai in cazul produselor de serie. Produsele achizitionate la distanta (telefonic/on-line) pot fi returnate conform art. 9 din OUG 34/2014. Produsele modificate ca design sau individualizate ca dimensiuni, la solicitarea clientului, nu pot fi returnate.

Orice reclamatie privind starea produselor livrate se trimite la adresa comenzi@stelar.com, urmand ca societatea noastra sa o solutioneze. Produsele care prezinta vicii de fabricatie vor fi schimbate sau se va plati contravaloarea produselor  in cel mai scurt timp in functie de solicitarea clientului. In acest caz toate cheltuielile de transport vor fi suportate de catre societatea noastra.

Politica de retur a magazinului stradela.ro: