fbpx

CUM CUMPAR

Plasarea comenzii de pe site

Fiecare produs este insotit de : nume, cod, descriere, compozitia materialelor, dimensiunile si marimea manechinului, informatii care va ajuta in alegerea marimii potrivite.

Fiecare produs este insotit de 2 optiuni : marimea si cantitatea. Va rugam sa selectati marimea si cantitatea pentru produsele dorite.

In vederea alegerii marimii potrivite accesati si studiati cu atentie ghidul de marimi. Daca nu va incadrati in tabelul afisat sau daca aveti incertitudini in aceasta privinta, va rugam sa ne contactati inaintea plasarii comenzii. Exista si posibilitatea de a realiza produse personalizate pe dimensiunile clientului.

Comanda telefonica

Comenzile se pot prelua si telefonic de luni pana vineri intre orele 10:00 – 16:00. Pentru comenzi telefonice sunaţi la numarul 0726192339.  Ulterior veti primi o  proforma similara comenzilor online.

Comanda prin e-mail

Comenzile se preiau si in cazul in care sunt trimise de catre client, de la o adresa personala catre comenzi@stradela.ro sau de pe formularul existent la submeniul “CONTACT” . Ulterior clientul primeste o  proforma similara comenzilor  plasate direct in magazinul online.

Confirmarea comenzii

Comenzile se proceseaza doar pentru clientii care au trimis informatii complete si doar daca se confirma existenta tuturor produselor in stoc.

Programul de lucru

Zilnic intre orele 10 si 18. Comenzile primite vineri dupa ora 16:00, sambata sau duminica vor fi operate doar luni incepand cu ora 10:00, in ordinea sosirii acestora.

Modalitati de plata :